-
-
3 pers
-
15 min
Salade met linzen en rode biet
Linzen
HAK Linzen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.
Bekijk productRode Bieten
Rode Bieten zijn heerlijke en veelzijdige groenten. Gewoon lekker bij een stukje vlees en aardappels, maar ook een heerlijke basis voor een salade of soep. De Rode Bieten zijn gemaakt volgens een traditionele receptuur en zijn gesneden in schijven.
Bekijk productSnijd de rode bieten in blokjes en doe in een kom.
Voeg de linzen toe en schep door elkaar.
Hak de bosui in ringetjes en schep door het mengsel.
Breng het mengsel op smaak met de eetlepel limoensap en een snuf peper en zout.
Schep voorzichtig de rucola er door en verdeel de salade over borden of kommen.
Brokkel de geitenkaas en walnoten als laatste over de salade.
Ook lekker!
- 1 zak HAK linzen
- 70 gr rucola
- 75 gr geitenkaas
- 250 gr gekookte rode bieten
- Handje walnoten
- 1 bosui
- 1 eetlepel limoensap
- Peper en zout