-
-
4 pers
-
15 min
Terug naar overzicht
Soep met kikkererwten
Kikkererwten
HAK Kikkererwten hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele mediterrane gerechten zoals humus als in soepen en salades.
Bekijk productFruit het uitje in een klontje boter of scheutje olie tot de ui glazig ziet. Bak de soepgroenten gedurende 1 minuut mee.
Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en laat gedurende een minuut of 5 koken.
Voeg de kikkererwten toe en warm gedurende 1 minuut door.
Voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer met geraspte kaas en grof brood .
Ook lekker!
- 1 stazak HAK Kikkererwten
- 1 ui, gesnipperd
- 1 grote zak soepgroenten (400 g)
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 liter bouillon
- Kaas, geraspt (lactosevrij)
- Een stuk grof (glutenvrij) brood